16 November 2009

Book received

It is here! My first book ordered by Internet! I am so Happy!!! Now, I want to order every book that I can set my mind on! Stop...Stop...Stop....I can't do that, yet....I don't want to become a book addict, I am struggling with baying yarn also. I am buying one book a month, because I don't want to just buy books, I want to use them.

So the amazing part of my order was that I didn't pay any money for delivery. Did you hear that? Free world delivery!! Where? From Aprohead! This is not a commercial and I am not paid to advertise them, but I am very satisfied with them. And the order came by mail in approx.16 days. Isn't that great?


The other two books that I am showing to you are "Creative weaving" and "How to Sew". I bought these on a sale while I was in England. I would like to learn to weave and spin one day and that's why I bought them. And about the sewing, I have some experience in sewing, I have done some things, and I line my bags with my sewing machine but that's the only thing that I can do. This book has some projects for simple dresses and pants and I plan of using it well.

11 comments:

magrit said...

:) :)
E bas mi je drago da si zadovoljna servisom, kao da je moj :)
Ja nisam izdrzala nego sam narucila jos 2 knjige .... sreca pa ide sve sa VISA kartice, i dok je ne dopunim, nema vise narucivanja....
Ali pametno ti je to, jedna knjiga mjesecno..... kad bih samo mogla ... :)
Ali kako cuh pre neki dan "Dok znas sta imas, nemas mnogo..." :)

Sandra said...

mjesecima obilazim tvoj blog i uvijek gledam jedne te iste čarape - kad ono - danas otvorim i dva nova posta!
Nadam se da vise nece biti tako velikih pauza!

bensedin art said...

I ja kao Sandra, mesecima gledam i nema ništa novo, kad sad odjednom dva posta. Drago mi je da nisi odustala od blogovanja. Probaj da kupuješ knjige i preko www.bookdepository.co.uk, čini mi se da imaju bolji izbor. Samo pazi da se ne navučeš, inače odoše sve pare:)!

Vera said...

E da, znam kako je, odoshe pare! I stvarno je tako, vec narucila jos jednu, sta da radim kad nemogu odoljeti :)
Benesdin art-magrit mi je rekla i za bookdepository i svidjaju mi se, vidim da imaju povolnje popuste, ali ne isporucuju u Makedonija.

Lina said...

:)
Well Drenka,
Thank you for that Aprohead link. Now I will go bankrupt.LOL

DEA said...

Kako je dobro,
vidjeti te opet...!

LEKY DO said...

Drenka,
samo da ti javim da se ljepilo za tekstil zove TEKSTIL FIKS i kupila sam ga u radnji sa materijalima.

Pozdrav

jubistacha said...

I ja sam nedavno naručila knjige s neta i mogu reći da se osjećam isto kao i ti. Ne mogu prestati razmišljati o tome da ponovo nešta naručim.

Cronitty said...

First I'd like to say that I'm happy to read you again.
I'm glad you started to shop online, but be careful it can be addictive too. :-)

Unknown said...

hvala za aphrohead link,saću da ga pregledam,jedva čekam. a da li možeš da fotografišeš samo "How to sew" knjigu,ili napiši ime autora i sl,rado bih je kupila,saću pogledati ima li je na internetu. Treba uskoro da mi stigne šivaća mašina,pa da počnem sa učenjem i vježbama,od nule.
veliki pozz

Vera said...

@millie-knjiga "How to sew"-Nicki Trench. ako imas poteskoce da je nadjes, javi se..