01 December 2011

My new crochet hooks // Нови игли за хеклање

I'm so lucky!!! Dea from Cute as a Cupcake shop at DaWanda made this polymer clay covered crochet hooks specially for me!!!! Can't wait to try them!! 
You can also find her work on FB here.

 

Пресрекна сум што ги добив на поклон игливе за хеклање од Деа од Подарете со Љубов. Уште не сум ги пробала, но наскоро планирам нов проект за кој ке ги искористам. Нејзините производи се продаваат на DaWanda  и Уникатно.


7 comments:

craftroom said...

divno! Čuvaj to k'o oči u glavi!

Anonymous said...

Uživaj u njim i napravi puno lijepih radova!

Pozdrav i ugodan vikend:)

Marija - This is a fashion blog! said...

Mislim da mi nikada nece biti jasno kako se pomocu toga nesto napravi :DDD Svaka tebi cast ;)

Anonymous said...

Bas su lepe !
Nadam se i udobne za rad, pa javi kako ide :)

DEA said...

Predivne su!!!!

Cacy said...
This comment has been removed by the author.
Cacy said...

Од Македонија сум,но коментарите се српски.Па мислев дека си од Србија :D
Инаку еве го коменатрот на македонкси:
Мојата мајка има такви игли.Кога го виде блогот се воодушеви.Инаку сега пред малку ме учеше како да се плете на овие игли.Интересно :)