31 October 2011

Hot or not - Cervinia Tote by Anthropologie

Definitely not!!!! And I can't understand the price for such a thing. It looks like it has been made of leftovers yarn and has no shape at all. Why would you price something like this for $898.00 ??? I love anthropologie and never expected something like this from them.

Дефинитивно не ми се допаѓа!! Не можам да разберам зашто некој би платил скоро 900 долари за ваква торба. Не разбирам ни како некој би ставил таква цена кога за да се изработи користен е конец кој воопшто не изгледа квалитетно, може да се изработи од остаток од волница и плус оваа торбичка воопшто нема некој посебна форма па да се рече дека е потребно време за да се направи вакво нешто.

photo uploaded by anthropologie

3 comments:

gordelicious said...

900 dolari?! Prvo procitav 900 denari, a posle toa vidov $898.00
... no way man!!!:)

Cacy said...

I jas prvo procitav denari pa posle dolari :D
Mene ova uopste ne mi se dopaga.


http://fashioncareofwoman.blogspot.com

areiasdejade said...

Trabalho muito bonito e confeccionado com perfeição, parabens
Nely