03 August 2011

Mango Cable Crochet Bag

I am a big fan of Mango bags. This Crochet Shopper bag is lovely. I have never made crocheted cables and this bag makes me wanna crochet them now. The material that they used is 100% strawpaper and I find it not practical because of the NO washing label. So, good luck if you somehow make a stain on this bag.

Next post: Crochet your own mango bag!!!

Јас сум голем обожавател на Манго торби. Оваа Хеклана торба од Манго е совршена за совршен ден поминат на плажа. Материјалот кој е користен за изработка на оваа торба не е баш практичен бидејки не може да се пере, а ако случајно се обидете ке се разочарате бидејки ке добиете торба многу помала од првобитната.
Следи: Направете си сами своја Манго торба!!! 

Crochet shopper bag

4 comments:

All about girls said...

Super e cantava.. Se nadevam deka ke postiras kako ke ja napravime sami :)

nikolaevna said...

super je

Jolanda said...

Ova torba super izgleda!!!!!

jubistacha said...

Prekrasna je, prava ljetna torba!