29 November 2012

Knit and crochet night!!!!!!

Mark the date - Tuesday 04.12.2012 - Knitting night in Skopje, Macedonia. 


Вторник, 04.12.2012, Плетачка вечер и изложба на плетени работи.  
Почеток-19:00 часот, New Age Cafe

Ве очекуваме да дојдете и да ни се придружите.3 comments:

elena's blog said...

zanimlivo slucuvanje:)

Pipi said...

dopadaju mi se boje na slici.. Pozdrav tebi draga...

Anonymous said...

Инаку, јас дојдов во New Age, се маткав во мракот, гледав некои изложени прекрасни работи од Bohemia...и ништо немаше и си отидов. Сега сликиве кога ги видов, ми е криво што ништо не спомнаа девојчињата, а се маткавме таму со другарка ми 15 минути...

Се надевам наскоро ќе има пак таква вечер, со повеќе искуство дотогаш ќе дојдеме.

Александра