19 April 2010

Fendi skirt-update

I thought that I could give you an update on my Fendi Skirt.

After 1000000**** dc's here is what I have so far. It is sort of an A-line skirt which is fine and looks nice on me, but when I started it I was planning of making a "ballerina skirt". What happened? Well, I am learning while I crochet. I should of made more increases. I am making increases with adding 3 dc's at every row and that is why I have an A-line skirt. Maybe if I was adding 10 dc's it would look more like a ballerina skirt.


As I said, I like this A-line skirt. But a ballerina skirt is in my mind and would like to make one in the future. Maybe in 1-2 years.


It's 80% finished. That is for the crocheting part. After that I would need to sew a lining and now it seems like a difficult task for me. If I fail at sewing one I will take it to a professional sewer.

11 comments:

heklica said...

Congratulations! It's screaming 'summer'!

Drangulije said...

steta sto se ne vidi na modelu... verujem da bi izgledala jos bolje...
:)

Hobbygåsa said...

It's beautiful! Lovely summer colors!

Mare said...

jako lijepo drenka.....dašak ljeta u tvojoj garderobi...

Maja said...

Drenka, šosek je wow! Uz kakvu svijetlu košuljicu ljeto bi već bilo ovdje!

bensedin art said...

Bravo, leto je već stiglo!

jubistacha said...

Jako dobro izgleda, a uvijek možeš napravit još jednu suknju. To je najmanji problem :)

Roman Tales said...

Nije neophodno da bude identična originalu, inspiraciju si pronašla kod Fendija, ali ostalo je tvoj kreativni izražaj, pa je u skladu s time tvoj rad zanimljiviji ovakav kakav je nego kao doslovna kopija originala.

LadyA said...

Super je! Mornarski stil i to još ručni rad. Još je veća vrijednost kada znaš da su to tvoje ruke stvorile, zar ne? Pozdrav.

honeysuckle said...

Meni se baš sviđa u ovakvoj A-kroj varijanti. Lijepe ljetne boje. Kombiniraš uz kakvu bijelu majicu ili košuljicu i izgledat ćeš bolje od Victorije.

Nataly said...

Lele zakon e suknjata...edvaj cekam da ja zavrsis :))) jas sum vo potraga po model za suknja za da si ja spletam za sebe ;)
Inaku uste pazuiram od crafting, ne mozam da se sozemam posle svadbata na brat mi :) naskoro te baram za kafence ;)