24 March 2010

6 Things about me

Tea and Lindolina tagged me.Here are the 6 things about me.


1.When I was little i used to do ballet. I was never any good of it, but I was practicing it for two years. People that didn't know me then don't believe this cause I am not that kind of a person. Also I am terrible at dancing!!!
2. I don't talk. Usually when i go out, I don't talk much, and sometimes I wonder if people know that I am there :)
Opposite of this I talk a lot virtually. I can chat for hours. I use Facebook, Skype and messenger a lot.

3.I don't consider myself a creative person, but I would like to be one. Crocheting doesn't mean creative but means crafty.

4.I always like to see the positive side.

5. I like dead lines. I work better with them. If I am not given any, then I am doing a poor job. Sometimes it doesn't mean much to me If I am given a month or a week to finish a job. I always wait to the last end.
6. When I started to crochet I didn't show my work to anyone. When I was wearing my crochets I never said that It was mine. I never thought that people would even like my handwork. Now I proudly say "YOU LIKE IT? I DID IT!".

10 comments:

Sandra said...

mala, skromna si! preskromna!
2. hmmmm!
3. se ti to šališ?
5. nadam se da ovo nije preiskreno - ali nakon tzv deadline-s koji ispoštujem - imam potrebu za dobrom akcijom - s mužem naravno!

Izzy said...

Wow, nikada ne bih pomislila da u tebi leži nekakva introvertirana osoba, mora da je došlo do nekakve greške! :) Rokovi? Hmmm, da... :)

Vera said...

@Sandra-za dva ne brini,ako sretnem tebe,ja cu s tobom pricati :) za tri-retko kad stvaram nesto sama, obicno pogledam nesto na internet i napravim nesto slicno, na to sam msilila
@izzy-ne razumem, kako mislis introventirana?to je loshe?

Tanema said...

ovo s rokovima i brbljanje preko kompa te potpuno razumijem. A što se tiče heklanja, mislim da ti puno više spadaš u kreativno nego u crafty !

Villa-loredana said...

Dobar draga, jako si vrijedna i preskromna, moraš pokazati da si to napravila, osim toga čemuse stidjeti svojih ideja pretočenih u gotov rad ili onoga što si izradila prema šemi, nacrtu ili slično.
Hvala posjeti i komentarima. loredana

lindolina said...

Jesi li ti malo preskromna ili se meni čini? Baš i ne pričaš? Draga moja, dosta bi ti bilo pola sata sa mnom i jednom mojom prijateljicom. Viruj mi, izvukle bi mi informacije od tebe, raspričala bi se ti odmah :) Što se tiče riječi "introvertirana" (odgovorit ću umjesto Izzy) to nije ništa loše. Introvertirana osoba = šutljiva osoba, ovako kako si sebe opisala.

Nena3110 said...

Drago mi je da sam saznala jos po nesto o tebi, vidim kako ti je dusa prebogata.

Hobbygåsa said...

Great to read about you! You know, I don't talk much either...

Unknown said...

Drenkić, pa ti si i kreativna i svestrana i naprosto divna.

incoknito said...

drenka, ti si meni pravo draga i super osoba! nisam znala da si sutljiva po prirodi, bas sam se iznenadila!